Skip to content

Speed Weekend sänder live på FM 107,2!

Feb 5

Presentation: CCC RADION och Speed Weekend live

Kristina Olsson:  Är inne på mitt sjunde år som sekreterare i CCC. Som radiopratare började jag däremot först under vintern 2012, och det har jag inte ångrat en sekund! Från Värmland, vilket kanske säger en del om min musiksmak och även bilval. Jag lyssnar helst på rockabilly, både gammal och ny, men varvar även med good old rock´n roll och lite svenskt i radion. Jag kör en 4-dörrars stölpe av märket Dodge Dart -69.

Tony Fast: 23 år gammal. Bor i Risa. Lyssnar på all typ av Rock N Roll.

Spelar mycket gammal Rockabilly och blandad Rock N Roll i radion.

Spelar gitarr och bas på fritiden. Tycker om allt som går fort oavsett märke.

Åker själv en Dodge Coronet -68.
Och är numera invald som ordförande i Custom Car Club Orsa.

Micke Andersson: Rörmokare till yrket och bara det är ju rena rama rock´n rollen.

Ett brinnande intresse för rock´n roll, rockabilly och gamla bilar. Nyss fyllda halvseklet i rätt årtionde. Så mycket mindre babbel och mera musik i radion är min filosofi.

Sändnings ansvarig för CCC Rajdeåå.

Bengt ”Bullen” Persson: 43årig Meckare på SiljanBuss AB som har ett brinnande intresse för teknik, gamla bilar och OKQ8 musik, när jag sänder radion kan vad som helst hända precis som mina bilar så hakar jag inte upp mig i gamla hjulspår i musiksmaken här liras allt från gamla godingar till tja va som helst egentligen där av nicket mr:OKQ8 himself.. Stolt ägare av en Custom Ford/Lincoln hmnn tror f-n jag är den enda i klubben som har en custom trots vårt fagra namn Custom Car Club Orsa.

Vidare presentation av radion är GO GLAD ROCK när det verkligen gäller ”This is rock´n roll al the waye babe” ni hör oss på Freq 91,3 och 107,2 Mhz i Ovansiljans trakten men misströsta inte vi finns på webben också på www.orsa.se/onar